Hoe gaan wij ter werk?

Onze fotorepportagen begint met een gesprek. Voor een geslaagde fotorepportage moet in de eerste instantie een zekere "klik" worden gevonden. Zowel u als uw kindje moet zich op zijn gemak voellen. Rust en aandacht zijn ook tijdens onze sessie daarom erg belangrijk.

In de studio bij ons thuis maken we een fotoreportage van u (en uw baby of uw kind). Tijdens deze fotosessie worden er verschillende poses doorgelopen .

Er is geen vast protocol en wij gaan steeds weer onze creativiteit de vrije loop laten.

In onze studio hebben wij beschikking over diverse achtergronden en accesoires om uw foto verder aan te kleden. U kunt uiteraard ook uw eigen spullen en kleding meenemen.

Nadien gaan we aan de slag met het beeldmateriaal: met eventueel toevoeging van visuele details als tekst, kadering en het spelen met kleuren. Binen een week na de fotosessie wordt het beeldmateriaal op een afgeschermd webadres in een galerie aan uw beschikbaar gesteld om u de moegelijkheid bieden om de galerie rustig te bekijken en om een uiteindelijke keuze te maken.

De link waaronder u de foto's kunt bekijken word naar u gemailt. Galerieoverzicht wordt als hulpmiddel gebruikt om de juiste fotonummers door te geven, ook voor eventuele nabestellingen in de toekomst. Na dat u de keuze heeft gemaakt, worden de foto's naar u per post verzonden. Foto's aan de studio ophalen kan uiteraard ook. Ook kunt u kiezen om uw foto's digitaal aan te schaffen zo dat u in de toekomst zo vaak kunt afdrukken als u zelf wilt. Meer hierover kunt u lezen onder de link: Nabestellen